CAMOGLI PASTA BAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Camogli Pasta Bar. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 18:56 Ik heb 15€ betaald voor een groot Pasta Pesce Sette, het was lekker maar bijna geen saus & maar 5 scampi’s zaten er in.. heb ook 9€ betaald voor een groot pasta bolognese en hier zat ook bijna geen saus op. Het was lekker maar vind het veel te duur.
5 mei 2022 om 9:51 Dit is echt de lekkerste pasta Carbonara die ik tot nu toe heb gegeten!!! Spijtig van de verzendkosten in tijden dat het bijna overal gratis is boven een bepaald bedrag.
26 jan 2022 om 17:42 Ongeloflek!!!! 1uur te laat, pasta niet warm. En ellemal niet goed. Personnel vas het restorant niet vrindelijk! Laste kerr dat ik een besteling plaats
7 jan 2022 om 17:21 Pasta al denté, maar veel te weinig bolognaise saus op de pasta :(
29 dec 2021 om 17:00 Jammer dat er geen rekening werd gehouden met de opmerking die genoteerd was. Voor de rest lekkere saus
26 nov 2021 om 17:19 Heel lekkere pasta met saus. Jammer van de dure bezorgingskosten.
24 sep 2021 om 19:45 Ik kan niet aanduiden dat ik glutenvrije pasta moet eten. Is het mogelijk om dit aan te passen in de app? Ik schrijft het nu bij de opmerkingen maar dat kan misschien gemist worden. Alvast bedankt!
1 jul 2021 om 12:36 De pasta was zeer lekker en warm! Zeker een aanrader.